ГоловнаСуспільствоЖиття

Фахівці виміряли зріст підозрюваного у вбивстві Шеремета музиканта Антоненка

Різниця між ним і чоловіком, зафіксованим камерами спостереження, - майже 10 см.

Фахівці виміряли зріст підозрюваного у вбивстві Шеремета музиканта Антоненка
Фото: LB.ua

Різниця в зрості підозрюваного в убивстві Павла Шеремета музиканта Андрія Антоненка та чоловіка, зафіксованого камерами спостереження, становить майже 10 см.

Про це повідомив у фейсбуці юрист, залучений як спеціаліст адвокатами, колишній військовослужбовець Леонід Маслов.

"Виміряли зріст Антоненка... різниця не 2,5 см! Різниця - 9,7 см! А вже з урахуванням максимально можливої похибки будь-яка особа зростом 177,16 і вище поза всяким сумнівом не може бути особою на камері з місця злочину", - написав він.

Нагадаємо, 20 лютого суд зобов'язав надати адвокатам Антонeнка висновки про зріст убивць Шeрeмeта.

Раніше Печерський райсуд Києва продовжив арешт Антоненка без права внесення застави до 4 квітня. Слідство вважає його організатором убивства журналіста Шеремета. До свого задуму він нібито залучив жительку Києва, волонтерку Юлію Кузьменко (Лиса) і контрактницю Яну Дугарь, а також декілька невстановлених осіб. За версією слідства, Антоненко керував діями членів групи, розподілив між ними ролі, купив боєприпаси, забезпечив транспорт і вибрав час убивства.

Про те, що Антоненко на зріст виший за людину, яку зафіксували камери відеонагляду в ніч перед злочином, свідчать також дані експертизи, що її проводили ще в серпні 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram