ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області прикордонниці вбили і живцем закопали новонароджену дівчинку

Спочатку дитину вдарили по голові, потім поклали у пакет і закопали живцем.

У Львівській області прикордонниці вбили і живцем закопали новонароджену дівчинку
Фото: РБК

Слідчі львівського теруправління Держбюро розслідувань повідомили про підозру у жорстокому убивстві новонародженої дівчинки двох жінок, які служать у Львівській Держприкордонслужбі. Про це повідомляє пресцентр ДБР.

29 липня жінка-військовослужбовець народила дитину у дворі власного будинку. Жінка спеціально не перев'язала пуповину дитині і вдарила новонароджену дівчинку по голові, в результаті чого вона отримала закриту черепно-мозкову травму.

Рідна сестра породіллі, яка теж працює прикордонницею, поклала ще живу травмовану дівчинку у поліетиленовий пакет і закопала біля місця проживання сім'ї.

Зараз двох жінок повідомлено про підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому за попередньою змовою (п. 2, 12 ч.2 ст.115 КК України).

Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. У разі доведення провини підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у червні суд заарештував без права застави чоловіка, який жорстоко вбив 9-річного хлопчика у Києві. Чоловік заманив до озера Вирлиця пасинка свого брата з метою помсти родичу.

На березі озера він підійшов до дитини ззаду і почав наносити численні хаотичні удари ножем в область шиї, спини і тулуба (близько 30 ударів). Після чого молотком, який він заздалегідь приготував, зловмисник завдав дитині кілька ударів в область голови. У зв'язку з отриманими травмами хлопчик загинув на місці. З метою приховати сліди злочину вбивця прив'язав до ніг жертви камінь і затягнув тіло у воду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram