ГоловнаСуспільствоПодії

ДБР затримало поліцейського, який збив людей на зупинці у Броварах

За попередньою інформацією, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

ДБР затримало поліцейського, який збив людей на зупинці у Броварах
Фото: facebook.com/UA.National.Police

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали співробітника поліції охорони, який 26 вересня збив людей на зупинці громадського транспорту, в результаті чого загинула одна людина. Про це повідомляє пресцентр ДБР.

За попередньою інформацією, поліцейський перебував у стані алкогольного сп'яніння. Проїжджаючи по вулиці Київській у Броварах, він в'їхав в зупинку. Постраждала сімейна пара, жінка загинула на місці, її чоловік і велосипедист, який також перебував на зупинці, отримали тілесні ушкодження різного ступеня.

Зараз вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження). Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, на Окружній Броварський дорозі під Києвом сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода - зіткнулися дев'ять автомобілів. У селі Княжичі загорілися торф'яники. Густий дим поширився навколо населеного пункту, тому рух Окружною дорогою закрили через погану видимість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram