ГоловнаСуспільствоЖиття

У Вінниці 22-річний місцевий житель колов жінок голкою "заради розваги"

Його затримали поліцейські.

У Вінниці 22-річний місцевий житель колов жінок голкою "заради розваги"
Фото: vn.npu.gov.ua

У п'ятницю, 24 травня, співробітники Київського відділення поліції затримали 22-річного хлопця, який упродовж місяця у Вінниці колов жінок голкою. За словами затриманого, робив він це "заради розваги".

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції Вінницької області.

Відзначають, що в поліцію надійшло 10 повідомлень від вінничанок про те, що на вулицях міста невідомий чоловік завдав їм тілесних ушкоджень колючим предметом. Усі постраждалі однаково описали нападника: хлопець віком 20-25 років у чорній куртці з капюшоном.

"Майже два місяці працівники поліції шукали зловмисника за фотороботом, складеним за словами потерпілих і відеозаписів з камер спостереження. Сьогодні, 24 травня, на зупинці громадського транспорту підозрюваного затримали. Ним виявився 22-річний житель Вінниці. У поле зору поліції раніше він не потрапляв", - розповів начальник Київського відділення поліції Валентин Мазур.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 121 КК (завдання тяжких тілесних ушкоджень) і ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Правопорушникові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, в січні минулого року в київській піцерії Domino's Pizza помер молодий чоловік після ін'єкції невідомої речовини в горло.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram