ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики здійснили сім обстрілів у п'ятницю на Донбасі, поранено військового

Окупанти застосовують важку артилерію.

Бойовики здійснили сім обстрілів у п'ятницю на Донбасі, поранено військового
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 17 травня, збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з них чотири рази - із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм. Про це повідомили в штабі ООС.

"Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил біля населених пунктів Павлопіль, Новотроїцьке та Гнутове.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні чотири рази біля населених пунктів Золоте-4, Новгородське і Кримське.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Зазначається, що на кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки збройних сил, 17 травня двох окупантів було знищено, ще 12 отримали поранення.

З початку цієї доби ворог з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Кримське у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Внаслідок обстрілів з початку цієї доби двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Нагадаємо, у четвер, 16 травня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram