ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція Одеси завтра переходить на посилений режим несення служби

Правоохоронці мобілізовані в річницю трагедії на Куликовому полі.

Поліція Одеси завтра переходить на посилений режим несення служби
Архивное фото
Фото: @Gandrushka

Правоохоронці Одеси в четвер, 2 травня, переходять на посилений режим несення служби. Разом з поліцейськими патрулювати вулиці вийдуть військовослужбовці Національної гвардії, курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ, і правоохоронці з інших регіонів України, повідомляє прес-служба поліції.

У місцях проведення масових заходів будуть працювати поліцейські групи превентивної комунікації "Поліція діалогу". Ці поліцейські не застосовуватимуть жодних примусових заходів, їх основні завдання - це налагодження взаємодії поліції та населення і запобігання будь-яким конфліктним ситуаціям під час масових заходів.

Для запобігання порушень громадського порядку на Куликовому полі і Соборній площі будуть введені тимчасові обмеження. Вхід в зазначених місць буде здійснюватися тільки через встановлені там фільтраційні пункти. Також в цих районах діятимуть обмеження руху транспорту.

Поліція також нагадує про заборону виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися зіткнення між сепаратистами і прихильниками єдності України. В результаті заворушень згорів табір сепаратистів на Куликовому полі, при штурмі Будинку профспілок почалася пожежа, в якій загинули 43 людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram