ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Львова затримала чоловіка, який повідомив про замінування вокзалу

Через телефонного "терориста" евакуювали понад 500 осіб.

Поліція Львова затримала чоловіка, який повідомив про замінування вокзалу
Фото: trollutsk.at.ua

Поліцейські затримали зловмисника, який у неділю зробив неправдиве повідомлення про мінування залізничного вокзалу у Львові. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Близько 17:00 на оперативну лінію "102" зателефонував невідомий і повідомив, що головний залізничний вокзал Львова заміновано. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінолог, патрульні поліцейські і працівники інших служб.

Було евакуйовано близько 550 пасажирів і працівників залізничного вокзалу. Правоохоронці обстежили приміщення і прилеглу територію, вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявили.

Поліцейські встановили особу чоловіка, який зробив дзвінок: ним виявився 20-річний житель одного із сіл Пустомитівського району, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зловмисника затримано відповідно до ст.208 КПК України, незабаром суд обере для нього запобіжний захід.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram