ГоловнаСуспільствоПодії

У Чермалику під обстріл бойовиків потрапив похоронний автобус

"Лише дивом кулі не зачепили пасажирів", - заявили військові.

У прифронтовому селищі Чермалик на Донбасі під обстріл бойовиків потрапив похоронний автобус. Про це заявила українська сторона Спільного центру з координації та контролю сторін (СЦКК).

"Сьогодні о 12:30 у селищі Чермалик (на північний схід від Маріуполя) відбувався похорон. Під час перевезення небіжчика на цвинтар був обстріляний цивільний автобус ритуальної служби з наліпками на бортах "Ритуальні послуги". Обстріл зі стрілецької зброї було вчинено з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців", - ідеться у фейсбуці Операції об'єднаних сил.

На правій стороні автобуса зафіксовано кілька наскрізних кульових пробоїн. "Лише дивом кулі не зачепили пасажирів", - заявили військові.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

На кладовищі труна з небіжчиком і троє цивільних залишилися на місці, щоб зробити поховання. Автобус поспішили відвести в безпечне місце. Уже після цього бойовики ще якийсь час обстрілювали кладовище.

Нагадаємо, що 2 лютого під обстріл бойовиків також потрапили позиції Збройних сил України в п'яти місцях. Унаслідок бойових дій було поранено одного українського бійця.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram