ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Чермалик з важкого озброєння, - СЦКК

У результаті вибуху 82-міліметрової міни пошкоджено фасад житлового будинку.

Бойовики обстріляли Чермалик з важкого озброєння, - СЦКК

Проросійські бойовики в четвер, 31 травня, обстріляли Чермалик Донецької області. Українська сторона Спільного центру з координації та контролю режиму припинення вогню на Донбасі (СЦКК) зафіксувала наслідки обстрілу.

Про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил.

Українська сторона СЦКК поінформувала, що бойовики збройних формувань РФ продовжують порушувати режим припинення вогню вздовж лінії розмежування сторін, застосовуючи при цьому зброю, заборонену "мінськими домовленостями" по мирних жителях Донбасу.

Згідно з повідомленням, у четвер за результатами фотофіксації, проведеної спостерігачами СЦКК, було встановлено, що обстріл населеного пункту Чермалик противник почав вранці, Близько 9:10, застосовуючи артсистеми 122 калібру, і міномети калібру 82 і 120-міліметрів.

Зокрема, зафіксовано потрапляння міни у двір приватного будинку за адресою вулиця Б. Хмельницького, 39. В результаті вибуху 82-міліметрової міни пошкоджено фасад житлового будинку та присадибну ділянку. Всього по району Чермалика противник випустив у четвер не менш ніж 30 снарядів і мін.

Повідомляється, що зазначені матеріали фотофіксації передані Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ.

Раніше повідомлялося, що 31 травня в зоні бойових дій на Донбасі під час обстрілу бойовиками підрозділів операції Об'єднаних сил поранено українського військовослужбовця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram