ГоловнаСуспільствоЖиття

У Таїланді зацікавилися українськими БТР-4МВ1

Зарубіжні партнери задоволені українською зброєю і технікою.

У Таїланді зацікавилися українськими БТР-4МВ1
Фото: ukroboronprom.com.ua

Військові Таїланду зацікавилися новими українськими БТР-4МВ1, які, за їхніми словами, можуть стати основними бойовими машинами морської піхоти Королівства.

Про це повідомляється на сайті Ради національної безпеки і оборони за підсумками виставки "Зброя та безпека" та авіакосмічного салону "Авіасвіт ХХІ".

Секретар РНБО Олександр Турчинов провів переговори із заступником командувача ВМС Таїланду адміралом Сангкорном Понгсірі. Сторони обговорювали питання розширення двостороннього військово-технічного співробітництва.

За інформацією тайських високопосадовців, придбана в Україні військова техніка і зброя, зокрема, танки і БТР, "успішно пройшли всі випробування і взяті на озброєння армії".

Фото: rnbo.gov.ua

Під час виставки Турчинов заявив, що закордонні партнери України задоволені українською зброєю і технікою. Він обговорив питання співпраці в питаннях оборони і безпеки з керівниками делегацій Польщі, Казахстану, Саудівської Аравії, Чехії, Туреччини та Таїланду.

Нагадаємо, в 2017 році Україна експортувала зброю в шість країн. Найбільшим партнером став Таїланд, який отримав 16 танків "Оплот".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram