ГоловнаСуспільствоВійна

У результаті вибуху в Донецьку загинув охоронець Захарченка (оновлено)

Ще 12 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

У результаті вибуху в Донецьку загинув охоронець Захарченка (оновлено)
Кафе "Сепар" после взрыва
Фото: ria.ru

Вибух у кафе "Сепар" в Донецьку, де напередодні загинув ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, призвів до загибелі ще однієї людини. Про це пише Интерфакс.

"У результаті вибуху дві людини загинули, дев'ять поранено, з них шестеро - в медичних установах, двоє - у важкому стані. Вони отримали поранення від осколків скла та інших предметів", - йдеться у повідомленні.

Загалом загинули і постраждали 11 людей. Раніше повідомлялося, що з пораненням госпіталізували голову "мінфіну" "ДНР" Олександра Тимофєєва.

Джерело повідомило "Интерфаксу", що поранено також керівницю молодіжного крила організації "Оплот Донбасу" Наталію Волкову.

Оновлення. У результаті вибуху в кафе у Донецьку загинув також охоронець ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Про це пише ТАСС з посиланням на "голову МОЗ" "ДНР" Олександра Оприщенка.

За уточненими даними, 12 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. П'ять постраждалих перебувають на лікуванні у лікарні.

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко отримав смертельне поранення під час вибуху в кафе "Сепар" у центрі Донецька увечері 31 серпня. За даними росЗМІ, кафе належало начальнику його охорони, а бомбу було закладено в лампу.

У зв'язку із загибеллю свого ватажка Олександра Захарченка терористи "ДНР" оголосили режим надзвичайної ситуації і закрили виїзд із "ДНР", спецслужби "ДНР" почали масові затримання в Донецьку.

МЗС Росії звинуватило Україну у вбивстві Захарченка. СБУ вважає загибель ватажка "ДНР" "результатом міжусобних воєн".

Президент Росії Володимир Путін висловив співчуття у зв'язку з убивством ватажка бойовиків самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченка "всім жителям Донбасу".

Після вбивства Захарченка у Держдумі заявили про обнулення Мінських домовленостей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram