ГоловнаСуспільствоПодії

Двом затриманим учасникам стрілянини біля метро "Берестейська" оголошено про підозру

Один із них застрелив людину, іншому - належить зброя, з якої стріляли.

Двом затриманим учасникам стрілянини біля метро "Берестейська" оголошено про підозру
Фото: glavpost.com.ua

У Києві оголошено про підозру двом учасникам конфлікту біля грального клубу поблизу станції метро "Берестейська", під час якого загинула людина.

Про це інформує відділ комунікації столичної поліції.

За інформацією слідства, один з них - застрелив потерпілого, іншому - належить зброя, з якої стріляли.

У поліції нагадали, що вчора правоохоронці затримали молодика, якого підозрюють у вбивстві, а пізніше - людину, яка є власником зброї, з якої, ймовірно, вбили людину. Його також затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. Другому учаснику конфлікту оголошено підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб.

Як зазначається, слідчий відділ Шевченківського управління поліції розслідує два кримінальних провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. На цю мить вирішується питання про обрання правопорушникам запобіжного заходу.

Нагадаємо, напередодні на вулиці Лагерній поблизу станції метро "Берестейська" у Києві близько полудня сталася стрілянина. В результаті дві людини отримали вогнепальні поранення, одна з них померла. За словами глави столичної поліції Андрія Крищенка, основна причина перестрілки - конфлікт між двома приватними охоронними структурами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram