ГоловнаСуспільствоПодії

На кладовищі в Одеській області вандали розрили могилу і влаштували посиденьки поруч з труною

Поліція порушила справу за фактом наруги над могилою.

На кладовищі в Одеській області вандали розрили могилу і влаштували посиденьки поруч з труною
Фото: facebook.com/gunp.odessa

У селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області вандали пошкодили могилу, проникли в склеп і влаштували там посиденьки.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Фейсбуці.

До правоохоронців звернулася жителька села Шабо, яка виявила пошкоджену могилу. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду склепу поліцейські встановили, що зловмисники демонтували декілька бетонних стовпів і цегли, що забезпечило прохід усередину місця поховання.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу", - розповів начальник Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов.

Фото: facebook.com/gunp.odessa

Розслідування триває. Поліцейські вживають заходів щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення.

Фото: facebook.com/gunp.odessa

Їм загрожує покарання у вигляді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, в Київській області вандали розкопали могилу померлої жінки, щоби вкрасти прикраси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram