ГоловнаСуспільствоЖиття

Як отримати кредит на банківську картку в Україні

Як отримати кредит на банківську картку в Україні

Кредит на картку - це швидке рішення питання грошей. Наприклад, вам терміново потрібно відремонтувати машину, купити ліки чи оплатити комунальну послугу, а до зарплати ще якийсь час. Тоді найкраще рішення - отримати невелику позику протягом 10 хвилин. Особливо зручні онлайнові мікропозики для жителів маленьких містечок і селищ, у яких немає відділень банків.

Особливості кредитування онлайн

Головною особливістю такого способу кредитування є можливість віддаленого оформлення позики та отримання коштів, не виходячи з дому.

Мікропозикою називають послугу, коли фінансова організація пропонує позичальникові невелику суму на термін до 30 днів.

Банки, навпаки, не видають таких маленьких кредитів на невеликий термін. Оскільки це їм невигідно. Отримати гроші онлайн можна тільки на сайтах фінансових організацій.

Переваги послуги

  • Легкість і доступність.
  • Мінімум часу на оформлення.
  • Подача заявки можлива з будь-якого гаджета, в якому є інтернет.
  • Видача невеликого кредиту навіть клієнтам із поганою кредитною історією.
  • Мінімум вимог до позичальника.
  • З документів потрібні лише дані ІПН і паспорта.
  • Зрозумілий інтерфейс, зручність користування.
  • Можливість пролонгації.

Залежно від обраної кредитної організації умови користування можуть змінюватися. Але ставлення до клієнтів набагато лояльніше, ніж у банків.

Як і де оформити онлайновий кредит на картку

Щоб отримати невеликий кредит на картку, вибирайте перевірені організації.

Наприклад, можна звернутися в Лоані. Велика мікрофінансова компанія не один рік надає клієнтам такі послуги.

Щоб оформити швидкий кредит, потрібно зареєструватися на сайті організації і подати заявку, використовуючи розрахунковий калькулятор.

Також вам необхідно буде зробити фотографію першої сторінки паспорта та завантажити її на сайт. Потім система зажадає вказати номер банківської картки і проведе верифікацію (зніме суму до 1 грн для перевірки).

По закінченню заповнення анкети заявка на кредит відправляється на розгляд. Через 5 хвилин ви отримаєте відповідь на мобільний телефон про рішення щодо позики. Після завершення всіх процедур (підписи договору) гроші надійдуть на ваш рахунок протягом 2 хвилин. Тож усі маніпуляції з кредитом займуть щонайбільше 10 хвилин. І в цей час вам не доведеться виходити з дому.

Якщо у вас виникають певні питання, перед оформленням мікропозик варто звернутися в Loany за консультацією. Менеджер компанії охоче надасть усю вичерпну інформацію про кредити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram