ГоловнаЕкономікаФінанси

Як отримати кредит на банківську картку в Україні

Як отримати кредит на банківську картку в Україні
Фото: blogspot.com

Кредит онлайн на картку - оптимальне рішення, коли необхідно негайно вирішити фінансові проблеми і питання. Наприклад, придбати товари зі знижкою, погасити заборгованості за комунальні платежі, відремонтувати авто або купити ліки. Особливо зручним такий спосіб кредитування буде для людей, які проживають у регіонах, віддалених від великих міст, де немає представництв банків і МФО.

У чому особливості онлайн-кредитування

Як видно з назви, головна особливість онлайн-кредитування полягає в можливості його оформлення і отримання віддалено - без особистого візиту в банк чи відділення МФО. Зазвичай кредит онлайн на картку - це мікропозика. Так називається послуга, коли кредитор надає позичальникові невелику суму грошей на короткий термін. Великі банки і банківські організації не займаються такими питаннями, оскільки їм це невигідно. Тому оформити мікрокредит онлайн можна на сайтах мікрофінансових організацій.

Переваги онлайн-кредитування:

  • Простота і мінімальний час оформлення кредиту;
  • Можливість подачі заявки з будь-якого пристрою з виходом в інтернет;
  • Мінімальні вимоги до заявника (і за віком, і за іншими параметрами);
  • Мінімальний пакет документів (зазвичай тільки паспорт і реквізити чинної банківської карти);
  • Зручність користування і погашення, можливість продовження.

У різних МФО умови надання кредиту та вимоги до позичальників можуть змінюватися, але зазвичай вони завжди суттєво лояльніші, ніж у банків.

Як і де оформити кредит онлайн на карту

По таку позику ви можете звернутися, наприклад, у компанію «ШвидкоГроші».

Це одна з найбільших і найвідоміших мікрофінансових організацій України, яка успішно працює на території країни вже багато років. І хоча сьогодні представництва компанії є практично в усіх великих обласних містах України, не всім користувачам зручно оформлення позики у відділенні.

Для оформлення онлайн-кредиту необхідно подати заявку на офіційному сайті, вказавши бажану суму і термін кредитування. До заявки необхідно додати копію (скан) паспорта і код платника податків. Для отримання позики на картку також необхідно надати реквізити самої картки.

Після заповнення анкети з особистими даними позичальника заявка відправляється на розгляд. Зазвичай він займає не більш ніж 10 хвилин, після чого можна отримати відповідь. У разі схвалення заявки користувачеві необхідно пройти процедуру верифікації банківської карти. Після успішного завершення гроші будуть перераховані на неї протягом наступних 5-10 хвилин. Тож уся процедура оформлення займе не більш ніж 20 хвилин, що дуже зручно, і для цього навіть не доведеться виходити з дому.

Подати заявку на кредит, отримати додаткову інформацію про умови кредитування, а також отримати консультаційну допомогу і відповіді на ваші запитання ви зможете у фахівців компанії «ШвидкоГроші» - за вказаними телефонами або через онлайн-заявку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram