ГоловнаСуспільствоЖиття

У Полтавській області затримали підозрюваних у контрабанді кокаїну

Правоохоронці також з'ясували, що ділки вирощували марихуану для продажу у Великобританії.

У Полтавській області затримали підозрюваних у контрабанді кокаїну
Фото: ssu.gov.ua

Співробітники Служби безпеки спільно з поліцією і прокуратурою викрили діяльність організованого наркоугруповання, учасники якого налагодили постачання кокаїну в Україну.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

"Оперативники спецслужби задокументували, що ділки замовляли кокаїн в одній з країн Латинської Америки і транзитом через Євросоюз доправляли наркотик в Україну. Протягом спільної операції з нідерландськими правоохоронцями співорганізатора наркобізнесу і кур'єра затримали в аеропорту Амстердама. У них було вилучено 7 кг кокаїну", - йдеться в повідомленні.

Фото: ssu.gov.ua

Одночасно в Полтаві затримали третього учасника наркоугруповання під час спроби збуту 200 грамів раніше ввезеного кокаїну.

Правоохоронці також задокументували, що ділки вирощували марихуану для продажу у Великобританії. На пункті пропуску "Порубне" в Чернівецькій області правоохоронці вилучили 3 кг канабісу, відправленого зловмисниками через міжнародні автоперевезення та затримали ще двох організаторів наркобізнесу.

Фото: ssu.gov.ua

"Під час обшуків за місцем проживання фігурантів справи були вилучені ще 5 кг марихуани, граната і вогнепальна зброя з набоями", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, в серпні в аеропорту "Бориспіль" упіймали хлопця з кілограмом кокаїну в шлунку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram