ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала трьох киян за викрадення людини

Їхньою ціллю був 25-річний місцевий житель, його врятували.

У неділю ввечері на проспекті Науки в Києві (Голосіївський район) троє зловмисників викрали людину, повідомляє прес-служба поліції.

Вони накинулися на чоловіка посеред вулиці, посадили в автомобіль Volkswagen і спробували втекти. Але зробити їм цього не вдалося - було оголошено план "Перехоплення" і завдяки інформації свідків автомобіль незабаром виявили.

"У салоні автомобіля перебували троє зловмисників і потерпілий. Слідству 25-річний чоловік пояснив, що на проспекті Науки з автомобіля "Фольксваген" на нього накинулися троє осіб. Крім того, в салоні автомобіля працівники поліції виявили два револьвери і патрони", - цитує прес-служба начальника Головного управління Національної поліції в Києві Андрія Крищенка.

Нападниками виявилися троє місцевих жителів, які раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності. Пояснити мотиви викрадення вони відмовилися

.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Слідчі Голосіївського управління поліції порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України, це - незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Трьох зловмисників затримано згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до п'яти років позбавлення волі", - зазначив Крищенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram