ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули, 11 поранені на Донбасі з початку дня

Основні втрати сили АТО зазнали на Бахмутській трасі.

Двоє військових загинули, 11 поранені на Донбасі з початку дня
Фото: facebook.com/ato.news

З початку доби в результаті бойових дій на Донбасі двоє українських воїнів загинули, ще 11 отримали поранення.

Про це повідомляє штаб АТО.

З початку доби російсько-терористичні бандформування 34 рази порушували режим припинення вогню.

Особливо напружена ситуація сьогодні на Луганському напрямку. Зокрема, українських військових, які тримають оборону в районі населених пунктів Новотошківське і Кримське, бойовики інтенсивно обстрілювали з артилерійських систем калібру 152 і 122 мм, 120-мм і 82-мм мінометів, час від часу - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП . На тому ж напрямку незаконні збройні формування з гранатометів били неподалік Золотого і Станиці Луганської, а з великокаліберних кулеметів - неподалік Новоолександрівки.

На Приморському напрямку близько 14:00 позиції ЗСУ в районі Чермалика бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню. Там же, а також поблизу Широкиного противник сьогодні вів вогонь з 120-мм мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї найманці відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Павлополя, Водяного і Мар'їнки.

На Донецькому напрямку під ранок противник вдарив по опорних пунктах сил АТО в передмісті Авдіївки з 122-мм артилерійських систем. Там же, а також в районі Луганського і Зайцевого підконтрольні Росії НЗФ систематично обстрілювали оборонні укріплення сил АТО з піхотного озброєння і мінометів калібру 82 мм.

Нагадаємо, раніше штаб АТО повідомив, що в середу в результаті активізації боїв у районі Бахмутської траси в Луганській області загинув один військовий, 10 були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram