ГоловнаСуспільствоПодії

Запорізьке ОЗУ судитимуть за розбійні напади на інкасаторів

Призначено судовий розгляд і затверджено обвинувальний акт.

Запорізьке ОЗУ судитимуть за розбійні напади на інкасаторів
Фото: facebook.com/artem.shevchenko

Члени злочинного угруповання, які скоїли збройний напад на інкасаторський автомобіль Ощадбанку в Запорізькій області, підуть під суд.

Про це повідомляють на сайті Генпрокуратури.

"Призначено судовий розгляд у кримінальному провадженні.., а також затверджено обвинувальний акт за фактом вчинення низкою осіб злочинів, передбачених ст. 257; ч. 3 ст.15, п 1, 6, 12 ч. 2 ст.115; ч.ч. 3, 4 ст.187; ч. 2 ст. 28, ст. 348; ч.1 ст. 263 КК України, а саме: створення банди, скоєння збройного нападу на інкасаторський автомобіль ПАТ «Ощадбанк», інших розбійних нападів на відділення банківських установ і замаху на вбивство поліцейських", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що обвинувачені протягом 2016 року здійснювали збройні розбійні напади і на інші банки на території Запорізької області. Після одного із зазначених нападів, під час їх переслідування, вчинили замах на вбивство двох співробітників поліції із застосуванням гранати.

Нагадаємо, підозрюваних затримали в липні 2016 року на території Запорізької області під час нападу на інкасаторський автомобіль ПАТ "Ощадбанк", який перевозив кошти в розмірі 3,8 млн гривень. Під час затримання двоє із злочинців отримали смертельні тілесні ушкодження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram