ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ заперечує участь свого працівника в інциденті зі стріляниною на дорозі під Васильковом

Про ще одного фігуранта конфлікту спецслужба не згадала.

СБУ заперечує участь свого працівника в інциденті зі стріляниною на дорозі під Васильковом

У Службі безпеки України заявляють, що громадянин Чабан, який нібито стріляв у волонтера на трасі в Київській області неподалік від Глевахи (Васильківський район), ніколи не працював у спецслужбі.

"Служба безпеки України інформує, що людина, яка нібито стріляла у волонтера на трасі поблизу Глевахи 3 червня, жодного стосунку до СБУ не має і не мала. Після публікації в ЗМІ про інцидент було проведено службову перевірку. Встановлено, що громадянин Чабан, який викликав аварійну ситуацію і, за словами волонтера, стріляв у нього, ніколи не служив в органах безпеки", - написала у вівторок у фейсбуці спікер СБУ Олена Гітлянська.

Нагадаємо, 3 червня на одеській трасі біля Василькова стався конфлікт зі стріляниною, після того як один водій не надав перевагу іншому.

Одним з учасників конфлікту був волонтер Сергій Максимець (Дядя Сєрьожа); його товариш Володимир Коссе, колишній кавеенщик, автор команди "Дрім Тім", отримав поранення в руку.

На допомогу стрільцеві, за словами Максимця, приїжджав чоловік з посвідченням співробітника СБУ. Волонтер висловлював упевненість, що стрілець теж працює в СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram