ГоловнаСуспільствоЖиття

Адам Осмаєв висловив надію, що скоро знову буде "в лаві"

Командир батальйону ім. Джохара Дудаєва почувається задовільно.

Адам Осмаєв висловив надію, що скоро знову буде "в лаві"
Фото: Facebook/Amina Okueva

Командир батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв, на якого 1 червня 2017 року в Києві було скоєно замах, зараз почувається цілком задовільно.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Був момент, коли здавалося, що час зустрітися з дорогими друзями, які віддали життя, захищаючи батьківщину, чи то на Кавказі, чи в Україні. Але Всевишній розпорядився інакше, і земні ангели з медиків Києва залікували так, що мало не краще, ніж раніше", - написав Осмаєв у понеділок увечері.

Він висловив надію, що "на зло ворогам" скоро знову буде "в лаві".

Нагадаємо, 1 червня Осмаєв з дружиною Аміною Окуєвою прийшли на зустріч на Подолі в Києві з чоловіком, який назвався французьким журналістом. Той кілька разів вистрілив в Осмаєва, Окуєва у відповідь вистрілила в нього. У кілера знайшли паспорт, виданий на ім'я 58-річного уродженця Одеси Олександра Дакара.

Згодом Окуєва впізнала кілера - ним виявився громадянин РФ Артур Денісултанов, уродженець Чечні, широко відомий в кримінальних колах Санкт-Петербурга під іншими іменами і кличками - Курмакаєв, Крінарі, Тищенко, Цебро, "Дінго". Правоохоронцям вдалося його допитати.

Адам Осмаєв - виходець із Чечні. Його звинувачували в підготовці замаху на президента РФ Володимира Путіна. Росія надсилала Україні запит на екстрадицію Осмаєва у 2012 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram