ГоловнаСуспільствоЖиття

Стан Адама Осмаєва покращився, - Аміна Окуєва

Командир батальйону ім. Джохара Дудаєва перебуває в лікарні.

Стан Адама Осмаєва покращився, - Аміна Окуєва
Амина Окуева и Адам Осмаев (архивное фото)
Фото: Facebook/Asher Joseph Cherkaskyi

Стан командира батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва, на якого 1 червня 2017 року в Києві було здійснено замах, покращився.

Про це повідомила його дружина Аміна Окуєва у Фейсбуці.

"Щойно говорили з Адамом по телефону! Голос бадьорий. Вже намагається підніматися. Скоро треба буде починати дихальну гімнастику для відновлення легені, а потім і бігати... Хоча розслаблятися досі зарано - перші три доби після такої травми в будь-якому випадку небезпечні, але все одно я вже переживаю набагато менше", - написала вона.

Нагадаємо, 1 червня Осмаєв з дружиною Аміною Окуєвою прийшли на зустріч на Подолі в Києві з чоловіком, що представився як французький журналіст. Той кілька разів вистрілив у Осмаєва, Окуєва у відповідь вистрілила в нього. У кілера знайшли паспорт, виданий на ім'я 58-річного уродженця Одеси Олександра Дакари.

Пізніше Окуєва впізнала кілера - ним виявився громадянин РФ Артур Денісултанов, уродженець Чечні, широко відомий у кримінальних колах Санкт-Петербурга під іншими іменами та прізвиськами - Курмакаєв, Крінарі, Тищенко, Цебро, "Дінго". Правоохоронцям вдалося його допитати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram