ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено на Донбасі від початку дня

На фронті зафіксували загострення.

Трьох військових поранено на Донбасі від початку дня
Фото: mil.gov.ua

Штаб АТО повідомив про певне загострення ситуації на Донбасі. Від початку дня там зафіксували 31 обстріл, близько 10 разів бойовики застосовували заборонене Мінськими угодами важке озброєння.

Станом на 18:00 поранено трьох українських військових, повідомляють у вечірньому зведенні з фронту.

На Приморському напрямку в районі Водяного, Павлополя, Чермалика, Богданівки, Красногорівки бойовики застосували міномети калібру 120 мм і 82 мм. Кілька мін влучили в житловий сектор Красногорівки, осколки пошкодили два будинки, але люди не постраждали.

На Донецькому напрямку найнапруженіша ситуація - в передмісті Авдіївки, де бойовики протягом дня вели інтенсивний вогонь по опорних пунктах сил АТО зі 120-міліметрових мінометів і легкого озброєння. Під щільним мінометним вогнем опинилися позиції біля Пісків. Поруч, у районі Опитного, незаконні збройні формування стріляли з великокаліберних кулеметів. З мінометів калібру 82 мм і гранатометів обстріляли позиції біля Зайцевого.

На Луганському напрямку після обіду з мінометів калібру 120 мм обстріляли позицій в районі Новотошківського. Перед цим біля Богуславського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, що 4 червня на Донбасі було двоє поранених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram