ГоловнаСуспільствоПодії

Через конфлікт на дорозі під Васильковом сталася стрілянина, поранено колишнього учасника КВК

Постраждалі впевнені, що чоловік, який стріляв, працює в СБУ.

Через конфлікт на дорозі під Васильковом сталася стрілянина, поранено колишнього учасника КВК
Фото: fakty.ua

У суботу, 3 червня, на одеській трасі біля Василькова стався дорожній конфлікт за участю двох автомобілів, після того як один водій не надав перевагу іншому.

Про цей інцидент повідомляють на сайті поліції.

Водії зупинилися. Під час сварки один із чоловіків почав стріляти з пристрою для відстрілу гумовими кулями. Поранення в руку отримав пасажир іншої машини.

Обидві машини відправили на арештмайданчик, а поліція порушила справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Газета "Факти" пише, що одним з учасників конфлікту був волонтер Сергій Максимець (Дядько Сергій), а поранений - його товариш Володимир Коссе, колишній учасник КВК, автор команди "Дрім Тім".

Максимець розповів, що він із друзями близько шостої години вечора поверталися додому після поїздки в ліс. На повороті при під'їзді до Глевахи їх підрізав хвацький водій на "Міцубіші", який потім скинув швидкість. Максимець обігнав його, але той додав газу і, порівнявшись із бусиком, почав через вікно лаятися. Особливо обурювали його донецькі номери на мікроавтобусі.

"У Глевасі ми зупинилися біля сміттєзбірника, щоб викинути своє і чуже сміття. Але той чоловік перекрив нам дорогу і разом зі своєю дружиною знову почав матюкатися. Коли друзі вийшли з салону запитати, що саме йому не подобається, він витягнув пістолет і вистрілив у голову одного з них. На щастя, Володя встиг прикритися рукою - куля (як потім виявилося - з травмата) розпорола її до кістки сантиметрів на сім", - розповів Максимець.

"Той, хто стріляв, почав їхати геть, я вихопив зі сміття пляшку і розбив її об скло його автомобіля. Далеко виїхати він не зміг - неподалік саме проїжджали поліцейські, і після нашого звернення зупинили "Міцубіші" трохи далі. Володю перев'язали і "швидкою" відвезли в лікарню, а з нами майже до півночі розбиралися на місці. На допомогу нападникові незабаром приїхав чоловік із посвідченням співробітника СБУ. Про що вони говорили - не знаю, але бачив, як з його машини в машину СБУ-шника щось перевантажували. Ближче до опівночі нас завезли до Васильківського відділення поліції, а після всіх формальностей сказали відігнати бусик на арештмайданчик. Після цього всіх відпустили. Нападника з подругою відпустили ще раніше, а його машину, як запевнили нас поліцейські, теж відправили на арештмайданчик", - поділився він.

Постраждалі впевнені, що чоловік, який стріляв, теж працює в СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram