ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Обрано нового головного лікаря Охматдиту

Головною дитячою лікарнею буде керувати лікарка з Коломиї

Обрано нового головного лікаря Охматдиту
Ирина Садовьяк
Фото: Ульяна Супрун / Facebook

Новим головним лікарем національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" (Київ) стала Ірина Садов'як з Коломиї. За її кандидатуру проголосували всі члени комісії в результаті повторного конкурсу на посаду. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Ірина Садов'як 14 років працює головним лікарем Коломийської районної центральної лікарні. Її декларація не викликала запитань у членів комісії: одна квартира площею 82,8 кв. м і земельна ділянка в 1200 кв. м. У своїй презентації Садов'як говорила про те, що цінує новаторство, сумлінність і професіоналізм персоналу, а також акцентувала увагу на тому, що вважає батьків партнерами лікарів.

"У нас буде спецперевірка, а потім контракт і певні вимоги на наступні 6 місяців. Ми будемо стежити не тільки за діяльністю лікарні, але і за її результативністю", - повідомила виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун під час оголошення результатів відбору.

Нагадаємо, перший етап конкурсу на посаду головного лікаря "Охматдиту" провалився: конкурсна комісія вирішила, що ніхто з кандидатів не підходить на посаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram