ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено в понеділок на Донбасі

Зафіксовано 28 обстрілів.

Двох військових поранено в понеділок на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

З початку доби російсько-окупаційні війська 28 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.

Як повідомляє штаб АТО, поблизу Маріуполя вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і БМП ворог накривав захисників Новотроїцького. Міномети калібру 82 мм і великокаліберні кулемети застосовували по позиціях в районі Березового. З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вели вогонь по захисниках Гнутового, Водяного і Мар'їнки. Поблизу Мар'їнки і Новотроїцького активно діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник стріляв по позиціях сил АТО під Авдіївкою. З 120-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників шахти Бутівка. По позиціях біля Зайцевого ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку міномети калібру 82 мм противник застосував по позиціях біля Кримського, а з гранатометів і стрілецької зброї обстріляв позиції поблизу Станиці Луганської і Дінця.

Нагадаємо, в неділю бойовики 44 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. Двоє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram