ГоловнаПраво

НАБУ прийшло з обшуками до заступників двох міністрів і радника заступника голови Офісу президента, – УП

Слідчі дії стосуються гуманітарної допомоги. 

НАБУ прийшло з обшуками до заступників двох міністрів і радника заступника голови Офісу президента, – УП
Тарас Висоцький
Фото: Укрінформ

НАБУ прийшло з обшуками до заступників міністрів агрополітики та економіки, а також радниці заступника голови Офісу президента. Слідчі дії повʼязані з гуманітарною допомогою, пише УП із посиланням на джерела

За даними співрозмовників медіа, обшуки проводяться у першого заступника міністра аграрної політики та продовольства Тараса Висоцького, заступника міністра економіки Олександра Грибана та радниці заступника керівника Офісу президента Олени Симоненко.

"Джерела повідомляють, що обшуки проводилися у середу й четвер в рамках розслідування зловживань, пов’язаних із розподіленням гуманітарної допомоги", – йдеться у матеріалі. 

Інші деталі нині невідомі. 

Нагадаємо, у вересні найвищих посадовців Запорізької області запідозрили в махінаціях із гуманітарною допомогою. Прізвищ осіб, у яких проходили слідчі дії, правоохоронці не називають. За даними джерел LB.ua серед правоохоронних органів, слідчі дії проводилися у заступниці голови Запорізької військової адміністрації Злати Некрасової та секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва. Чи було щось знайдено і вилучено в цих посадовців – не розголошується. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram