ГоловнаПолітика

​Зеленський зустрічався з Хорошковським тет-а-тет на Банковій

Президент запевнив, що колишній глава СБУ не входить до його команди.

​Зеленський зустрічався з Хорошковським тет-а-тет на Банковій
Фото: Макс Левин

Президент Володимир Зеленський розповів, що зустрічався з колишнім головою Служби безпеки України Валерієм Хорошковським на Банковій.

"З паном Хорошковським я дійсно зустрічався на Банковій. Я цього не приховую. Я не пам'ятаю, чому не було фотозвіту. Але ми вже знаємо, як суспільство реагує - був Коломойський, був фотозвіт", - сказав він на пресконференції в четвер.

"До нього було одне дуже серйозне питання, і ми це питання обговорювали тет-а-тет", - додав Зеленський. Він сказав, що наразі не може розкрити змісту цієї зустрічі. "З часом ви будете знати, щодо чого була ця зустріч, коли ми побачимо її результати. Ця зустріч не про якісь посади, не про якісь тіньові домовленості", - сказав президент.

Він запевнив, що "жодної посади не може бути" для Хорошковського.

"Це не стосується жодних міжнародних відносин", - додав президент.

Нагадаємо, що Хорошковський з кінця 2012 року переважно жив за кордоном. Його виїзду за кордон передував конфлікт з експрем'єром Азаровим. У грудні 2012 року Хорошковський, перебуваючи на посаді першого віцепрем'єра, написав заяву про звільнення. Він обґрунтував своє рішення "незгодою щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем'єра".

У травні 2019 року Хорошковський повернувся в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram