ГоловнаПолітика

Мосійчук заявив про вихід з Радикальної партії

Ляшко прокоментував це рішення фразою "баба з воза - кобилі легше".

Мосійчук заявив про вихід з Радикальної партії
Игорь Мосийчук
Фото: EPA/UPG

Народний депутат Ігор Мосійчук прийняв рішення покинути Радикальну партію Олега Ляшка.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Хочу повідомити всім про свій вихід з лав Радикальної партії Олега Ляшка. Це було нелегке, добре зважене рішення, яке я був змушений прийняти. Серйозні ідеологічні розбіжності спричиняли конфлікти з окремими членами команди. Я не можу йти всупереч власним переконанням, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, незважаючи на всі розбіжності, глибоко поважаю", - написав Мосійчук.

Він подякував Ляшку і іншим членам партії за співпрацю і заявив, що "не має ні підстав, ні бажання для будь-якої ворожнечі, або протистояння".

"Ні з ким не прощаюся і не збираюся на відпочинок. Зараз Україна як ніколи потребує тих, хто готовий боротися за її майбутнє. Як це буду робити я, багато в чому залежить від стану мого здоров'я. У будь-якому випадку, не залишу громадської і журналістської діяльності і сподіваюся, що Бог дасть мені сил продовжити і політичну діяльність. Зараз визначаюся щодо подальших дій. Як тільки прийму конкретне рішення - повідомлю громадськості і ЗМІ", - додав нардеп.

Ляшко в ефірі телеканалу NewsOne прокоментував рішення Мосійчука фразою "баба з воза - кобилі легше".

"Хочу вас проінформувати, що Ігор - дійсно народний депутат України, але відтепер він не буде представляти Радикальну партію ... Сьогодні вранці у мене була розмова з Мосійчуком, і він заявив, що подає заяву про вихід з Радикальної партії. Я вітаю таке його рішення. Баба з воза - кобилі легше", - сказав лідер Радикальної партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram