ГоловнаПолітика

Команди Зеленського і Порошенка обговорили організацію інавгурації

Від урочистого прийому організатори відмовилися.

Команди Зеленського і Порошенка обговорили організацію інавгурації
Фото: пресс-служба президента

Учора, 16 травня, в Адміністрації президента відбулася зустріч команди новообраного президента Володимира Зеленського з командою Петра Порошенка, на якій обговорювали питання організації інавгурації. Про це пише шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна в своєму telegram-каналі.

Організаційно інавгурація нового президента повинна виглядати так:

"Ранок - як і водиться - у Верховній Раді. До цього команда Зе анонсувала зйомки ролика. Ніби як починають на «вертолітному майданчику Януковича» - Володимир Олександрович оглядає Дніпровські далі, думає про долю батьківщини і потім мало не пішки йде «під купол». Ще один обов'язковий пункт програми - присяга військових новому Верховному Головнокомандувачу. Для цього розглядають дві локації: Софійська площа (це красиво) або Маріїнка (туди з ВР простіше переміститися)", - пише Соня Кошкіна.

Крім того, в інтерв'ю LB.ua (текст інтерв'ю вийде наступного тижня, - ред.) представник команди Володимира Зеленського Руслан Стефанчук розповів, що від урочистого прийому, який зазвичай завершує офіційну частину інавгурації, організатори відмовилися. "Дещо дивно, адже важливою частиною подібного прийому завжди було своєрідне «представлення» послам, іноземним гостям і т.д.", - написала шеф-редактор LB.ua.

Найактивніше на зустрічі команду представляв Андрій Богдан, відомий як юрист Ігоря Коломойського.

"Щодо майбутнього голови АП. Практично в усіх присутніх склалося враження: ним буде Андрій Богдан. "Він поводився дуже впевнено, роздавав доручення як господар становища, вникав у всі деталі", - описує один зі співрозмовників. Відзначаючи разом з тим, що Сергій Шефір (дуже близький до Зе, посаду голови АПУ йому теж пророкували) переважно мовчав", - пише Соня Кошкіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram