ГоловнаПолітика

Порошенко не проситиме пробачення в Зеленського до дебатів - штаб

У вчорашньому відеозверненні Порошенко планував згадати про це, але ролик мав бути коротким.

Порошенко не проситиме пробачення в Зеленського до дебатів - штаб
Фото: пресс-служба президента

До проведення дебатів Президент Петро Порошенко не збирається просити пробачення в кандидата Володимира Зеленського за слова про "маріонетку Коломойського".

Про це повідомив позаштатний радник Порошенка, спікер його виборчого штабу Олег Медведєв на брифінгу, передають Українські Новини.

За його словами, у вчорашньому відеозверненні Порошенко мав згадати про вимогу Зеленського перепросити. "Якщо Володимир Зеленський не отримував 41 млн доларів від структур Коломойського, не користується його транспортом, адвокатами і охороною, якщо Зеленського 7 років "розкручує" не канал Коломойського, тоді "звиняйте" - вибачте", - приблизно так, за словами Медведєва, мали прозвучати ці слова.

Вони не увійшли у фінальний текст із двох причин: по-перше, звернення мало бути коротким, а по-друге, за словами Медведєва, жодних політичних передумов для проведення дебатів бути не повинно.

Нагадаємо, висловлювання на адресу кандидата Володимира Зеленського про «маріонетку Коломойського» пролунало у промові Петра Порошенка в день проведення першого туру виборів президента України. Зеленський у відповідь назвав голову держави "маріонеткою Свинарчука".

Увечері 3 квітня Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати на НСК «Олімпійський» і здати аналізи, щоб довести, що ніхто з кандидатів не наркоман і не алкоголік. Порошенко погодився і запропонував разом здати аналізи 5 квітня в медпункті стадіону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram