ГоловнаПолітика

На "виборчих дільницях" в ОРДЛО заради явки дешево продають продукти, - СБУ

"Масово відбуваються містифікації заради телевізійної картинки про "черги охочих проголосувати".

На "виборчих дільницях" в ОРДЛО заради явки дешево продають продукти, - СБУ
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей заради створення видимості високої явки на "виборчих дільницях" організували пункти продажу дешевих продуктів. Про це йдеться у повідомленні СБУ на Facebook.

"Вистава почалася. У кращих традиціях СРСР в ОРДЛО проходять так звані вибори. Кремлем поставлене завдання: до 12:00 повідомити про явку щонайменше 50% "виборців". Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки про "черги охочих проголосувати", - зазначають у СБУ.

За інформацією української спецслужби, на "дільницях" організували пункти з продажу дешевшого, ніж зазвичай хліба (але не більше ніж дві буханки на руки), овочів і масла.

Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

"Показово, що найпопулярнішим кандидатом є Чак Норріс, якому масово віддають голоси нечисленні "виборці". Навіть мобільний зв'язок і сайт так званого "центрвиборчкому" терористів не витримали такого відвертого фейку і категорично відмовилися працювати", - йдеться у повідомленні СБУ.

Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Нагадаємо, напередодні Служба безпеки України оприлюднила заготовлені Росією результати "виборів". За даними спецслужби, попередньо вже "намалювали" для перемоги Дениса Пушиліна в так званій "ДНР" - 55%, Леоніда Пасічника в "ЛНР" - 63%. Явку повинні показати - 70% "виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram