ГоловнаПолітика

Тимошенко анонсувала старт всенародного обговорення нового економічного курсу

Нардеп хоче встигнути з обговоренням до виборів.

Тимошенко анонсувала старт всенародного обговорення нового економічного курсу
Фото: Александр Прокопенко

Народний депутат від партії "Батьківщина" заявляє про старт з 19 жовтня всенародного обговорення Нового економічного курсу в інтернеті. Про це вона заявила на прес-конференції в Дніпрі.

«Уже 19 жовтня буде зібрано сотні експертів, економістів, аналітиків, фінансистів, підприємців, аграріїв, представників різних галузей, які зможуть доопрацювати Новий економічний курс так, як його хоче бачити інтелектуальна частина нашого суспільства», - повідомила лідер «Батьківщини».

Після цього, за її словами, почнеться всенародне обговорення програми економічних перетворень у вікі-режимі: кожен зможе зайти на сайт, внести свої пропозиції, які будуть промодеровані і докладно вивчені.

«Ми хочемо, щоб до президентських виборів країна знала докладно, як виглядає Новий економічний курс. І щоб кожен українець розумів, що політичне рішення призведе до чіткої, швидкої стратегії зростання України як конкурента у світі, як сильного економічного партнера, як країни, яка покладе край бідності і корупції», - зазначила Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» також закликала на чергових президентських виборах голосувати не за прізвища, а «за поступову, покрокову дорогу до успішності, яку може вибрати країна».

«Якщо знову по порочному колу шукати доброго царя або хорошу царицю - це шлях в нікуди. Треба вибирати план дій, і такий план дій ми пропонуємо. Це Новий курс України», - підсумувала Юлія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram