ГоловнаПолітика

Поїзд Hyundai "Харків - Київ" зламався в дорозі

Пасажирів пересадили в інший швидкісний поїзд.

Поїзд Hyundai "Харків - Київ" зламався в дорозі
Архив

Швидкісний поїзд Hyundai № 723 сполученням Харків - Київ зламався в Полтавській області. Пасажирів о 17:30 пересадили на резервний рухомий склад на станції Свинківка.

"Підмінний рухомий склад електропоїзда виробництва "Hyundai Rotem" задіяли через те, що з технічних причин поїзд №723 Харків - Київ не зміг продовжити рух і здійснив вимушену зупинку біля станції Огульці. О 15:36 цей поїзд продовжив рух із задіянням допоміжного локомотива і прибув з пасажирами до станції Свинківка (Полтавська область). Уже на ній пасажири пересіли в інший швидкісний поїзд", - повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

Причина вимушеної зупинки поїзда з'ясовується. Відомо, що при переході з постійного на змінний струм стався збій в електросхемі управління електропоїзда, в результаті чого він не зміг рухатися далі.

Нагадаємо, потяги Hyunda, закуплені під Євро-2012, часто ламалися взимку. У лютому 2014 року всі 10 поїздів Hyundai були зняті з експлуатації для проведення техогляду в зв'язку з виявленими несправностями кузова і несучої конструкції вагонів (включаючи тріщини в стінах). Їх модернізували і повернули в рейси в тому ж році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram