ГоловнаПолітика

Конкурсна комісія обрала двох членів НАЗК

Станіслав Патюк раніше працював у прокуратурі, Олександр Мангул очолює Мелітопольську РДА.

Конкурсна комісія обрала двох членів НАЗК

Комісія з відбору членів Національного агентства з питань запобігання корупції на засіданні у вівторок заповнила дві вакантні посади в НАЗК.

На першу претендували 25 осіб, на другу - 14.

Переможцями конкурсів стали Станіслав Патюк і Олександр Мангул, які набрали по шість голосів (усього в конкурсній комісії сім членів).

Патюк - помічник адвоката адвокатського об'єднання "Патюк і партнери". Закінчив Донецький національний університет (2003), працював у прокуратурі Донецької області, прокуратурі Ленінського району Донецька, прокуратурі Ворошиловського району Донецька, прокуратурі Авдіївки Донецької обл., Юридично-консалтинговій групі "Тендервін", АТ "Патюк і партнери".

Мангул з 2015 року очолює Мелітопольську районну державну адміністрацію Запорізької області. До цього працював заступником директора Лисичанського склозаводу "Пролетар", у Міністерстві економіки та Державному комітеті з питань регуляторної політики та підприємництва.

Кандидатури Патюка і Мангула повинен затвердити Кабмін.

Згідно із законом, в НАЗК повинні входити п'ять осіб, але зараз в агентстві працюють три члени - голова Наталія Корчак, Олександр Скопич і призначений у серпні Олександр Серьогін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram