ГоловнаПолітика

Шкіряк виступив за кримінальну відповідальність за образу Революції гідності

Деякі телеканали ведуть антидержавну діяльність.

Шкіряк виступив за кримінальну відповідальність за образу Революції гідності
Фото: Макс Требухов

Радник голови МВС Зорян Шкіряк вважає, що за образу Революції гідності потрібно вводити кримінальну відповідальність, передає 112 Україна.

"Є глибоке переконання: за образу честі й осуд Революції гідності давно потрібно вводити кримінальну відповідальність. Занадто висока ціна була покладена за ту перемогу, ціна людського життя, крові українських патріотів, я вже мовчу про те, що десятки тисяч активістів Майдану і сьогодні продовжують захищати нашу землю в зоні проведення активний бойових дій", - заявив Шкіряк.

За його словами, деякі телеканали ведуть антидержавну діяльність.

"Проблема полягає в тому, що, на жаль, деякі телеканали і деякі власники телеканалів ведуть абсолютно антидержавну діяльність. Тут повинні бути реальні правові механізми, зокрема ті, які мають повноваження Нацради для того, щоб реагувати на ті чи інші виклики. Але ми розуміємо, що це також зробити досить складно, оскільки і пропаганда, в тому числі і латентна, робиться досить професійно. Я сподіваюся, що ситуація буде вирішена в нормальному правовому полі", - заявив Шкіряк.

Як повідомляли, раніше власник каналу NewsOne екс-депутат від Партії регіонів Євген Мураєв у програмі "Український формат" назвав Революцію гідності "державним переворотом". Ці слова обурили присутніх у студії народних депутатів, які пішли з ефіру.

3 грудня редакцію телеканалу NewsOne в Києві заблокували невідомі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram