ГоловнаПолітика

Порошенко обговорив співпрацю з керівництвом General Electric

Реформи створюють сприятливий ґрунт для активного залучення провідних американських компаній до України.

Порошенко обговорив співпрацю з керівництвом General Electric
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко обговорив перспективи стратегічного співробітництва у сфері модернізації української залізниці з президентом і виконавчим директором General Electric Transportation Рафаелем Сантаною.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

"Президент України Петро Порошенко прийняв Президента і Виконавчого директора американської компанії General Electric Transportation Рафаеля Сантану. Сторони констатували рішучу зацікавленість у зміцненні результативної співпраці між ПАТ «Укрзалізниця» та General Electric Transportation, передусім в оновленні парку локомотивів, з метою сприяння розвитку та модернізації української залізниці відповідно до кращих міжнародних стандартів", - йдеться в повідомленні.

Порошенко запевнив у готовності сприяти взаємовигідному співробітництву з General Electric Transportation, яке має на меті зміцнення транспортного, транзитного та експортного потенціалу нашої країни. Були також обговорені питання розвитку співпраці з американською стороною на стратегічну перспективу.

Підкреслювалося, що нинішній позитивний клімат у політичних відносинах між Україною і Сполученими Штатами, а також прогрес у реформах створюють сприятливий ґрунт для активного залучення провідних американських компаній до України.

Раніше повідомляли, що у вересні 2018 року "Укрзалізниця" отримає перші 30 локомотивів General Electric. Великовузлове складання буде здійснено на Крюківському вагонобудівному заводі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram