ГоловнаПолітика

Російський суд продовжив арешт Павла Гриба до 4 січня

Хлопець погано виглядає і потребує медичної допомоги.

Російський суд продовжив арешт Павла Гриба до 4 січня
Павел Гриб
Фото: kordon.org.ua

Жовтневий районний суд Краснодара (Росія) продовжив утримання під вартою 19-річного громадянина України Павла Гриба до 4 січня 2018 року.

"Дві години тому завершилося засідання суду. Згідно з його рішенням, утримання Павла під вартою продовжено до 4 січня 2018 року", - сказав батько Павла Ігор Гриб на прес-конференції, пише "Інтерфакс-Україна".

Посилаючись на адвоката, Гриб повідомив, що його син погано виглядає і потребує медичної допомоги.

Нагадаємо, про зникнення Павла Гриба наприкінці серпня повідомив його батько - колишній прикордонник, військовий капелан Ігор Гриб. За його словами, 24 серпня його син виїхав до білоруського Гомеля, де повинен був зустрітися з дівчиною з Росії, з якою познайомився в соціальних мережах. Однак після перетину кордону Білорусі хлопець зник.

У місцевій поліції батькові повідомили, що Павло Гриб перебуває в розшуку за статтею "Терористичний акт", а ініціатором розшуку є управління ФСБ Росії по Краснодарському краю в місті Сочі. Пізніше стало відомо, що Павла Гриба заарештовано в Краснодарі до 17 жовтня.

Родичі вимагають забезпечити доступ затриманого до медичного обслуговування, оскільки в нього проблеми з кровообігом через синдром портальної гіпертензії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram