ГоловнаПолітика

Савченко закидали яйцями в Миколаєві

На зустрічі депутата з місцевими мешканцями сталася бійка. 

Савченко закидали яйцями в Миколаєві

У неділю, 25 червня, в Миколаєві на площі Леонтовича активісти націоналістичних організацій закидали яйцями народного депутата  Надію Савченко, пише місцеве видання "Преступности.НЕТ".

На заплановану зустріч Савченко з жителями Миколаєва прийшло близько 30 містян. Також на зустріч з нардепом прийшли активісти "Свободи" і представники "Організації інвалідів АТО". Активісти скандували на адресу Савченко "чемодан - вокзал - Росія".

Перед початком виступу Савченко сталася бійка і націоналісти почали закидати її яйцями. Поліція спробувала припинити провокацію і затримати тих, хто кидав яйця, в результаті чого сталася ще одна бійка між поліцейськими й активістами. 

Поліція нікого не затримала, але відвела вбік активістів, щоб провести з ними роз'яснювальну роботу. На місці перебувають чотири патрулі патрульної поліції.

"Вона сьогодні народний депутат України і розповідає про якісь звершення своїх, вона приходить п'яна на роботу до Верховної Ради, і замість того, щоб здати свій мандат і йти боротися за наших хлопців "за поребриком" у полоні - вона їздить по країні й дурить голови людям. Тому і ставлення до неї таке", - розповів у коментарі" "НикВестям" один з активних учасників конфлікту, заступник голови Миколаївської обласної організації партії "Батьківщина" Олег Кравець.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram