ГоловнаПолітика

Влада порушила проти члена "Самопомочі" кримінальну справу через участь у конкурсі на голову Харківської ОДА, - Березюк

"Це означає, що влада боїться, і харківська "Самопоміч" робить правильну справу".

Влада порушила проти члена "Самопомочі" кримінальну справу через участь у конкурсі на голову Харківської ОДА, - Березюк
Фото: Макс Требухов

Проти голови фракції "Самопоміч" у Харківській міськраді Тараса Ситенка порушили кримінальну справу через його участь у конкурсі на посаду голови Харківської ОДА. Про це LB.ua заявив голова парламентської фракції "Самопоміч" Олег Березюк.

"Ситенко - професійний управлінець. Упродовж останніх двох років він довів, що в непростих умовах Харкова є також хорошим політичним управлінцем - відстоює інтереси держави. Тому ми підтримуємо його участь у конкурсі на голову Харківської ОДА. Але це рішення викликало неймовірний опір у владному середовищі. Тому до вже наявних кримінальних справ, за допомогою яких переслідують членів "Самопомочі" в Харківській області, протягом останнього тижня додалися ще дві, зокрема і проти Ситенка. Це означає, що влада боїться і харківська "Самопоміч" робить правильну справу", - заявив лідер фракції "Самопоміч" у парламенті.

Олег Березюк стверджує, що в разі перемоги в конкурсі домовленості Ситенка з президентською командою будуть відкриті і в інтересах людей.

"Це справа честі - створити нове громадське управління. Комунікувати з владою доведеться, але відкрито, прозоро, чесно і в інтересах людей, а не влади. І домовленості з владою повинні бути відкриті і в інтересах публічного управління і людей, що живуть у Харківській області", - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram