ГоловнаСуспільствоПодії

Автомобіль екс-мера Києва Омельченка збив жінку на переході

Автомобіль зник із місця аварії, але потім повернувся.

У неділю ввечері в Києві на Столичному шосе позашляховик Volvo збив жінку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу, повідомляє кореспондент LB.ua.

Удар був такої сили, що жінку відкинуло приблизно на двадцять метрів. Автомобіль, не зупиняючись, із місця пригоди зник. Першу допомогу постраждалій надавали лікарі однієї з приватних клінік, які проїжджали повз. Незабаром на місце події прибула машина "швидкої допомоги", медики негайно госпіталізували потерпілу в стані коми, з переломами кісток нижніх кінцівок. За її життя борються лікарі.

На автомобіль-утікач, який збив жінку, дали орієнтування всім патрулям поліції. Як з'ясувалося, це авто належить екс-меру Києва Олександрові Омельченку.

Через деякий час автомобіль повернувся на місце події. За кермом перебував чоловік 1954 р. н., який стверджував, що саме він був у машині під час ДТП, а поїхав із місця події нібито тому, що злякався. На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти знімають відбитки з панелі керування автомобіля. Хто був за кермом авто під час ДТП - належить з'ясувати правоохоронцям.

Нагадаємо, в 2009 році екс-мер Києва, тоді народний депутат Олександр Омельченко був винуватцем смертельної ДТП: його автомобіль, за кермом якого він перебував, збив на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту "Віта-2" чоловіка. Чоловік загинув на місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram