ГоловнаСуспільствоВійна

За ніч бойовики 57 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО

У районі Троїцького відбулася бойова сутичка

За ніч бойовики 57 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО
Фото: Макс Левин

З 18:00 години вчорашнього вечора бойовики здійснили понад 35 збройних провокацій проти українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

У Луганській області, неподалік Троїцького, відбулася бойова сутичка з групою бойовиків, яка тривала близько години. Бійці АТО дали сепаратистам упевнену відсіч, і вони були змушені відступити.

У районі Станиці Луганської, вдруге за добу, бойовики застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм.

У Донецькій області бойовики з 82-міліметрових мінометів обстрілювали Зайцеве, околиці Горлівки, а також били по українських позиціях на околиці Красногорівки біля окупованого Донецька. Також на підступах до Красногорівки сепаратисти били з озброєння танка.

Зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики методично продовжують обстрілювати Піски, Опитне й Авдіївку.

Також у районі Горлівки з автоматичних станкових гранатометів обстріляли Майорськ і Луганське. По позиціях сил АТО біля Новгородського ворог бив зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП, а також там працював снайпер.

Усього за минулу добу бойовики 57 разів порушили умови припинення вогню.

Нагадаємо, вчора Служба безпеки провела спецоперацію в Авдіївці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram