ГоловнаЕкономікаБізнес

Ryanair призупиняє рейси в Італію до 8 квітня

Постраждалі пасажири зможуть вибрати між повним відшкодуванням квитків або кредитом на переліт.

Ryanair призупиняє рейси в Італію до 8 квітня
Фото: EPA/UPG

Ірландська компанія Ryanair Holdings Plc, найбільший в Європі авіаперевізник-дискаунтер, оголошує про припинення розкладу польотів в/з, всередині Італії після рішення італійського уряду поширити карантин на всю країну через коронавірус SARS-CoV-2.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу компанії.

Зокрема, з 11 березня по 8 квітня Ryanair скасовує всі внутрішні рейси по Італії, а з 13 березня по 8 квітня - міжнародні.

"Сьогодні всі постраждалі пасажири отримали на електронну пошту повідомлення про скасування рейсів. Пасажири, які прагнуть репатріації, можуть отримати безкоштовний перехід на більш ранній рейс Ryanair, який виконується до півночі 13 березня. Постраждалі пасажири зможуть вибрати між повним відшкодуванням або кредитом на переліт, який можна використовувати на рейсах Ryanair протягом наступних 12 місяців", - йдеться в повідомленні.

Раніше Ryanair оголошувала про призупинення з 10 березня по 8 квітня внутрішніх рейсів тільки з аеропортів на півночі Італії.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок в Італію через поширення коронавірусної хвороби в цій країні.

Раніше також повідомлялося, що WizzAir призупиняє всі польоти в Італію і Ізраїль через коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram