ГоловнаЕкономікаФінанси

Після перевірки в банку Тернополя виявили нестачу 10 млн гривень

Частину коштів - 3,5 млн гривень - повернули.

Після перевірки в банку Тернополя виявили нестачу 10 млн гривень
Фото: пресс-служба НБУ

У відділенні одного з банків Тернополя виявили нестачу майже на 10 млн гривень.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу поліції області.

Зазначають, що у відділенні без попередження було проведено перевірку, її скерували представники головного офісу банку. У результаті ревізори виявили нестачу більш ніж 7 млн гривень, майже 70 тис. доларів і 17,6 тис. євро.

Про відсутність великої суми грошей в облуправління поліції повідомив представник головного столичного офісу банку. На місце передбачуваного злочину виїхали слідчо-оперативна група і поліцейські детективи.

За словами керівника відділу розслідувань особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрія Барабана, коли виявили нестачу, працівники установи комусь зателефонували і частину коштів - 3,5 млн гривень - повернули в банк. Ще 6,4 млн гривень досі не повернуто.

Поліцейські відпрацьовують версію про співпрацю керівника відділення з людьми, які займаються незаконною торгівлею валютою. Касир свою причетність до зникнення великої суми заперечує.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ст. 191 ч. 5 ККУ (привласнення або розтрата чужого майна, яке ввірили особі чи перебувало у її віданні, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою).

Нагадаємо, в Харкові співробітниця банку привласнила вклад померлої пенсіонерки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram