ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Реальний шанс позбутися негідників

Сьогодні у звільнені українською армією і добровольцями міста на Донбасі до влади повертаються регіоналівські щурі.

Фото: www.facebook.com/dostali.hvatit

У Слов’янську обов’язки мера виконує Самсонов, який засідав у президії разом із головорізом Пономарьовим. У Сєвєродонецьк після тривалого “лікування” повернувся мер Казаков. І так у більшості звільнених міст.

Аналогічна ситуація з прокурорами, суддями і ментами. Коли терористи захоплювали міста, більшість із них або байдуже мовчали, або допомагали окупантам. Це і стало однією з причин широкомасштабної окупації Донбасу. Тепер же, коли наші хлопці ціною свого життя і здоров’я вибивають ворога, ці боягузи знову називають себе владою.

Така кричуща несправедливість – коли одні воюють, а інші керують – вкрай обурює більшість жителів звільнених міст. Цілком очевидно, що мери міст, голови районів, прокурори, судді, менти, сбушники – тобто вся владна структура на Донбасі – виявилася не спроможною протидіяти терористам, тому має бути суцільно замінена. А всі посадовці, хто допомагав чи співпрацював з окупантами, безумовно мають постати перед судом.

Люстрація місцевих силовиків має відбутися шляхом відправки їх на фронт. Усіх, хто відмовиться – позбавити звань і виплат. Це реальний шанс позбутися негідників.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram