ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

​РПЛ перемогла Партію регіонів на дострокових виборах

У неділю, 27 травня, відбулися дострокові вибори мера у місті Щорс Чернігівської області.

Міським головою був обраний кандидат від РПЛ, помічник-консультант народного депутата України Роман Зуб, який здобув 56,18% голосів виборців, 2 місце отримав представник Партії регіонів Володимир Кузьменко - 22,35%, член Комуністичної партії України Володимир Терехов здобув 7,9%, а кандидат від "об'єднаної опозиції" (партій "Батьківщина" і "Фронт змін") Григорій Скидан - 3,8% голосів.

Мого помічника Романа Зуба намагалися зняти з виборів. Напередодні голосування до 02:45 тривало судове засідання, формальною причиною якого були провокаційні листівки проти Кузьменка, розповсюджені нібито від імені Зуба.

Юристи РПЛ змогли захистити наше право виставити свого кандидата. Не даремно регіонали так нас бояться: наш кандидат здобув більше, ніж вдвічі, підтримки людей. Зауважу, що це перша перемога на виборах Радикальної партії над Партією регіонів. Так ми їх розіб'ємо і на парламентських виборах. Більше радикалів - менше регіоналів!

"Дякую щиро всім, хто мене підтримав. - заявив новообраний міський голова Щорса Зуб Роман Іванович, 37 років. - Дякую нашому лідеру Олегові Ляшку, що приїхав підтримати мене особисто, а його авторитет на Чернігівщині не викликає сумнівів ні у кого. Ми змогли донести до людей правду, відстояли своє право у суді, перекрили членами комісій, спостерігачами і журналістами всі дільниці, воювали за кожен голос - і, зрештою, отримали беззаперечну перемогу з великим відривом. Зроблю все, щоб у кожного щорсівця була робота, висока зарплата і гідне життя".

Певен, що це тільки початок перемог нашої політичної сили!

Щорс стане П'ємонтом радикальних економічних змін в України. В лютому наша партія вперше брала участь у виборах.

І ми здобули 10,11% на дострокових виборах до Вінницької обласної ради. Цього разу ми отримали переконливу перемогу - більше половини виборців нас підтримали, незважаючи на протидію влади, провокації, спроби зняти з виборів і адмінресурс, яким заправляв губернатор Чернігівщини Хоменко.

Я та моя команда нічого не боїмося, нас не зламати - ми братимемо участь у всіх виборах на території України, будемо перемагати і крок за кроком візьмемо всю владу в свої руки. Тоді ми на ведемо лад в своїй державі і піднімемо Україну з колін!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram