ГоловнаБлогиБлог Івана Варченка

Викликаю Добкіна та Кернеса на публічну дискусію "про фашизм"

Коли в дискусії вичерпуються аргументи по суті питань, в хід йде останній – назвати опонента фашистом.

Бездарну соціально-економічну та гуманітарну політику, масове розкрадання бюджету, пограбування громадян, ваша партія регіонів і ви разом з нею намагаєтеся маскувати голосним воланням про «фашистську загрозу». Очевидно, що саме ця теза вами відпрацьовується як основний аргумент у майбутній виборчій кампанії. Саме з цього сценарію – ваші потуги дезавуювати півтораразове підвищення цін на громадський транспорт у Харкові скандалами «про фашистів».

Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Не так? І ви готові запропонувати ще щось, крім звичного для злодіїв крику «тримай злодія!»?

Тоді викликаю вас обох і кожного окремо на публічну дискусію з питань сучасного стану та перспектив розвитку Харківщини.

Очікую змістовних аргументів на теми економіки, соціального захисту, екології, дотримання прав громадян. Чи може вам простіше про фашизм? Будь-ласка.

У вас є шанс довести весь непрофесіоналізм та нікчемність опозиції у дебатах з типовим, за вашою класифікацією, фашистом. Явними ознаками мого «фашизму» є, по-перше, відверта опозиція до режиму Януковича та його ставлеників на місцях. По-друге, те, що моєю рідною мовою є українська і я не соромлюся нею розмовляти. По-третє, я шаную українську історію та культуру, читаю Шевченка, Міхновського, Донцова та Лук’яненка в оригіналі, а не в переспівах ідеологів вашої партії…

Розумію, що це вже дрібниці, адже фашистом оголошуєте усіх, хто не з вами і вже цілком «по-антифашистськи» давите їх цінами та тарифами.

Обіцяю під час дискусії бути в типовій «фашистській» формі – вишиванці, щоб не дезорієнтувти глядача, де фашист, а де антифашист.

Формат: один на один. Місце – будь-який з обраних вами ваших каналів, бо не ваших майже не залишилось. Час – на ваш вибір, у межах розумного.

Спроби втекти від дискусії з тезами на зразок «мы делом доказываем», а також виставити замість себе третіх осіб розцінюватиму як капітуляцію.

Іван Варченко Іван Варченко , Радник міністра внутрішніх справ
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram