ГоловнаБлогиБлог Ігоря Мосійчука

Востаннє про Філатова та чорний передвиборчий піар на крові героїв

Сьогодні, коли емоції трохи вляглись, хочу востаннє проаналізувати чому і з якою метою права рука олігарха Коломойського Борис Філатов абсолютно безпідставно звинуватив мене та народного депутата України Олега Ляшка в розголошенні секретної інформації про пересування бійців батальйонів «Шахтарськ» та «Азов» під час вчорашньої зачистки Мар’янівки і спроби штурму околиць Донецька цими підрозділами.

Фото: Макс Левин

Потрібно зазначити, що вчора батальйони «Шахтарськ» та «Азов» вели тяжкі бої на околицях Донецька. Філатов пише, що батальйони потрапили в засідку, але це не правда. Був тяжкий бій. Одного побратима було вбито і ще чимало бійців поранені. Цей бій був героїчним і хлопці вели себе по героїчному. Нажаль у ворога були переважаючі сили, але не зважаючи не на що, нашим героям вдалося зачистити Мар’янівку і закріпитися на околицях Донецька. Пантеон українських героїв поповнився загиблим побратимом, але це війна. На війні як правило ми вбиваємо ворога, а ворог намагається вбити нас. Інакше не буває.

Спроба Філатова покласти на мене та народного депутата України Олега Ляшка відповідальність за загиблого героя та поранених вояків є нічим іншим як чорний піар. Ви думаєте Філатова хвилює доля наших воїнів? Філатов та Коломойський заробляють на АТО величезні кошти (згадаємо, наприклад, історію з закупівлею бронежилетів у тричі дорожчих ніж їхня реальна вартість, чи оборудки з нафтопродуктами в Укрнафті). Також стурбованість Філатова і Коломойського викликає постійно зростаючий рейтинг радикальної партії та її лідера Олега Ляшка. Філатов та весь олігархічний клан Коломойського розуміють, що якщо до парламенту пройде якомога більше сильних депутатів від радикальної партії - прийде кінець їхнім оборудкам, а АТО буде закінчено нашою перемогою швидше та ефективнішими методами.

Усі розуміють, що йде війна. Війна за саме існування українського народу та майбутнє наших дітей. Український народ веде героїчну боротьбу. Справжні патріоти підтримують наших воїнів як інформаційно так і матеріально, а такі негідники як Філатов намагаються на цьому робити політику. Борис Філатов постійно погрожує розправою мені та головному радикалу України Олегу Ляшку. Зі своїми погрозами він перетворився на клоуна. Невже інформаційна собачка Коломойського Борис Філатов думає що його хтось боїться? У цьому випадку можна сказати, що «собака гавкає» а караван радикальної партії йде.

Також хочу повідомити, що сьогодні Олег Ляшко зі своєю командою був у Дніпропетровську, де проводив зустрічі з посадовими особами.

Пізніше лідер радикальної партії відвідав місто Маріуполь та затримав посібника терористів – начальника Маріупольської міліції Моргуна.

Олег Моргун співпрацював з окупантами та проводив спільні прес конференції з терористом «Чеченом» та головним сепаратистом Кузьменком. Затримання Олега Моргуна відбулося з санкції Генерального прокурора України Віталія Яреми. У затриманні Моргуна Олегу Ляшку та його команді допомагали українські патріоти з Маріуполя та бійці з нацгвардії. З усього цього можна зробити висновок, що Ляшко та його команда реально працює, воює, відловлює зрадників та терористів а політичний «латент» Філатов тільки тим і займається, що поливає брудом справжніх патріотів.

Ігор Мосійчук Ігор Мосійчук , Заступник командира батальйону «Азов», депутат Київської міської ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram