ГоловнаБлогиБлог Геннадія Ткачука

За євроінтеграцію та звільнення політв’язнів!

Позиція партії «УДАР» стосовно підписання угоди з ЄС залишається незмінною. Ми і надалі голосуватимемо за всі євроінтеграційні закони, щоб Угода про асоціацію між Україною та ЄС все ж таки була підписана.

Адже підписання цієї Угоди - це шанс у просуванні вперед з точки зору утвердження демократичних цінностей у країні. Це дасть можливість взяти під контроль дії влади і використовувати механізми міжнародного тиску.

У нас є майже півроку на те, щоб змусити українську владу звільнити політв’язнів, насамперед Юлію Тимошенко. Тимошенко потрібно звільнити, і президент Янукович має для цього всі можливості. Про це говорить не тільки опозиція, а й вся демократична Європа.

Ми повинні забезпечити ухвалення всіх євроінтеграційних законів, щоб влада не змогла звинуватити опозицію в тому, що виключно через наші дії Україна не може стати частиною Євросоюзу і підписати Угоду про асоціацію.

Крім того, ми голосуватимемо за всі євроінтеграційні закони, щоб створити відповідну законодавчу базу для підписання цієї Угоди.

Геннадій Ткачук Геннадій Ткачук , Народний депутат України, "УДАР"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram