ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Здійснилась мрія сільських дітлахів та їх мам (ФОТО, ВІДЕО)

На Луганщині, в селі Лизівка (Лизіне) селяни роками тільки й чули обіцянки влади про будівництво дитячого садка, яке так і не розпочалося. Я не обіцяв, а зробив.

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Лизівка - дорога моєму серцю, тут проходили майже всі сонячні дні мого дитинства. Щоліта я приїздив до тьоті Галі та дяді Васі. В той час, коли мої однолітки мали можливість відпочивати на морях, я свої канікули проводив на лизівських полях, де пас корів, телят, заробляючи свої перші гроші.

Я переконаний, що освіта – це найголовніше. Натомість, в селах по всій країні замість того, щоб відкривати дитячі садки та школи - їх закривають.

Дітям потрібні якісні умови життя. Дітям потрібна якісна освіта – від дитячого садочка до університету. Дітям потрібні турбота та душевне тепло. Наш обов’язок перед богом – все це забезпечити. Бо інакше в України немає майбутнього.

Варто допомагати не тільки своїм дітям, а й по можливості тим діткам, яким найважче – позбавленим батьківської опіки. Я сам виріс у дитячому будинку, потім був інтернат, але я ніколи не здавався і йшов вперед. Сьогодні я часто відвідую дитячі будинки, стараюсь щонайбільше допомагати сиротам та дітям, від яких відмовились батьки.

Колись у Лизівці були нормальні дитсадок і школа, та все з часом занепало, і вже 20 років нікому немає діла до того, де діти здобувають освіту. Поки держава "думає" – я роблю!

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Фото: Олегом Ляшко

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram